ЦІКАВІ ФАКТИ

Чи знаєте ви, що кава росте на деревах? Все починається з вічнозеленого кавового дерева та дорогоцінних червоних ягід, які ростуть на ньому. Кавові дерева культивують приблизно в 70-ти країнах світу, в тропічних і субтропічних регіонах. Ще трохи цікавих фактів:

cloud icon

Кавове дерево любить теплий вологий клімат і температуру 17-23°C, рясні дощі та родючий ґрунт

60beans icon

Існує понад 60 різних сортів кави, але найбільше культивують арабіку та робусту. Арабіка відома своїми вишуканими солодкими нотками, в той час як зерна робусти, як правило, відрізняються пікантною гірчинкою.

flowers icon

Квіти кави трохи схожі на квіти жасмину зі схожим ароматом і білим кольором.

МАЙСТЕРНІСТЬ, ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ

Чи задумувались Ви колись, як зерно перетворюється на чашку запашної кави? Турботливо зібрані кавові зерна обережно миють, висушують, потім сортують, відбираючи найкращі, і створюють неповторну смакову композицію, з індивідуальним характером, що знайде відгук у серці кожного поціновувача кави.

jacobs desktop wide masterfully made2x

ЗЕРНА, ОБСМАЖЕНІ З ЛЮБОВ’Ю

Ми обсмажуємо зерна, щоб розкрити аромати природніх олій та чудову глибину смаку, що міститься в ньому

Roast time GOLD RGB 640px

В середньому обсмаження триває 12 хвилин

Temperature aroma GOLD RGB 640px

Під час смаження зерна піддаються впливу температур від 200° до 250° C, що допомагає розкрити аромат кави Jacobs.

Weight GOLD RGB 640px

Чи знаєте ви, що необсмажені зерна важать більше, ніж обсмажені? Це тому, що волога випаровується із зерен під часпроцесу обсмажування

jacobs desktop square perfect cup 2x

ВАША ІДЕАЛЬНА ЧАШКА КАВИ

Subtitle

Існує безліч методів заварювання кави. Кожен може знайти щось на свій смак. Але як би ви не хотіли наповнити свою чашку, ось кілька перевірених способів щоразу створювати досконалість.